Sou aquí: Inici Notícies S’obre l’últim període d’inscripcions per apuntar-se als Casals d’Estiu Municipals de Vic
Regidoria d'Educació

 

C. de les Basses 3 (Plaça Gaudí)

08500 Vic

ContactarTel. 93 886 21 00

educacio@vic.cat

 

 Seguir a:

 

 Logo Twitter Logo Facebook

S’obre l’últim període d’inscripcions per apuntar-se als Casals d’Estiu Municipals de Vic

Del 22 al 29 de juliol es poden fer les preinscripcions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per apuntar-se a l’”Estiu Únic” els mesos d’agost i setembre

Jul 17, 2020
S’obre l’últim període d’inscripcions per apuntar-se als Casals d’Estiu Municipals de Vic

Infants a l’Estiu Únic

Aquest any els Casals d’Estiu municipals de Vic amplien la seva oferta durant els mesos d’agost i setembre, en concret, s’allarguen des del 3 d’agost fins al 10 de setembre. És per això que per poder gaudir de l’Estiu Únic a Vic s’obre un tercer període d’inscripcions per a totes aquelles famílies que encara no s’hagin inscrit als casals d’estiu municipals.

El tercer període d’inscripcions s’obrirà el dimecres vinent, dia 22 de juliol, i s’acabarà el dimecres 29 de juliol. Per a inscriure’s les famílies s’hauran de dirigir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de 9 del matí a 2 del migdia per poder realitzar els tràmits presencialment. Al mateix moment es podrà sol·licitar la beca per rebre ajuts econòmics.

La regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa, exposa que durant els mesos d’agost i setembre les activitats s’oferiran a l’escola La Sínia i la Guillem de Mont-rodon per poder cobrir les necessitats de totes les famílies.

Els dos centres oferiran el mateix horari, des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda, comptant amb servei d’acollida i recollida gratuït. En tots dos casos també s’oferirà servei de menjador per a totes aquelles famílies que ho sol·licitin.

Franquesa recorda que el torn de la tarda s’obrirà sempre que hi hagi un mínim d’infants inscrits i que les activitats seguiran essent variades, combinant el lleure, l’esport i les activitats de La Farinera amb estones per refrescar-se amb jocs d’aigua.

Per altra banda, totes aquelles famílies que estaven inscrites a un centre que no sigui el Guillem de Mont-rodon o la Sínia podran reubicar-se en un d’aquests dos casals o se’ls farà el retorn de l’import pagat. Pel que fa al Cívicus es mantenen els serveis de matí, de 9 a 1 del migdia, i el servei de menjador fins a les 3 de la tarda.

Els infants i joves que ja estiguin inscrits i vulguin ampliar la seva participació als casals d’estiu municipals podran fer-ho sol·licitant-ho al coordinador o la coordinadora del casal on assisteixen, tenint en compte que només podran participar als que s’imparteixin a l’escola La Sínia o Guillem de Mont-rodon. El casal de l’escola Estel funcionarà, com fins ara, de manera autònoma.

 

480 infants i joves inscrits

A l’Estiu Únic, l’oferta de casals d’estiu municipals de Vic d’aquest any, un total de 180 infants han estat beneficiaris d’algun tipus de beca fins ara. “Aquestes xifres poden anar variant”, ha recordat Elisabet Franquesa, regidora d’Educació i Joves, en funció de les preinscripcions que es formalitzin duran l’últim període de preinscripcions.

A hores d’ara, 480 infants gaudeixen de l’oferta de l’Estiu Únic, una dada que s’anirà modificant i ampliant en funció de la demanda que pugui sorgir en el darrer període d’inscripcions.

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...